Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contactavond 7 maart 2024

7 maart 20:00 - 22:30

FILATELISTISCHE QUIZ BIJ POSTZEGELVERENIGING MONSTER

Op donderdag 7 maart a.s. heeft Postzegelvereniging Monster de volgende maandelijkse contactavond. Deze vindt plaats in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster, aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur.

Deze contactavond houden we een filatelistische quiz. Eeuwige roem en een mooi stockboek met het logo van onze vereniging zijn er te winnen. Daarbij hebben we de gebruikelijke onderdelen zoals de veiling van 80 mooie kavels en het onderling ruilen en handelen. We kijken kort terug op de ruilbeurs in Hoek van Holland en we kijken vooruit naar onze bijzondere activiteiten die de komende tijd op de rol staan. De verzamelruilbeurs tijdens de Fuchsiade op het prachtige complex van de Amateur Tuinvereniging Madestein en de medewerking aan de verzamelruilbeurs in het kader van Westland Ontmoet op 27 en 28 september a.s.

Westlands Mooiste postzegels, met de nieuwste, de trosroos Silva Pink en de aardbeizegel in het blauwe kader zijn present en te koop.

Kom op tijd. Om 19.30 uur is de zaal open, er is dan gelegenheid om de veilingkavels te bekijken en in alle rust te filateleren…

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. U kunt zich vooraf informeren en eventueel aanmelden om als introducé deze contactavond te bezoeken via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl

Gegevens

Datum:
7 maart
Tijd:
20:00 - 22:30

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Gebouw OJOS
Choorstraat 95
Monster, Nederland
+ Google Maps