Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contactavond 4 april 2024

4 april 20:00 - 22:30

CONTACTAVOND VAN POSTZEGELVERENIGING MONSTER

Op donderdagavond 4 april a.s. heeft Postzegelvereniging Monster de eerstvolgende contactavond. Deze wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster. Aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur.

Deze contactavond houdt de vereniging de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. We vergaderen niet langer dan strikt noodzakelijk zodat er zoveel mogelijk tijd overblijft voor ruilen, handelen en de veiling van 60 prachtige filatelistische kavels. Ze kijken vooruit naar de bijzondere filatelistische evenementen die op de agenda staan, zoals de verzamelruilbeurs in de kantine van de Amateur Tuin Vereniging Madestein tijdens de jaarlijkse Fuchsiade op het prachtige complex van deze Amateur Tuin Vereniging op 20 juli 2024.

Westlands Mooiste Postzegels met de 2e seriekaart die op 17 februari jl. is gelanceerd tijdens de verzamelruilbeurs in Hoek van Holland zijn natuurlijk ook aanwezig. Weer een unieke kans om deze prachtige postzegels te kopen waarmee u uw post echt Westlands kunt frankeren.

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Je kan je vooraf informeren en eventueel aanmelden om als introducé deze contactavond te bezoeken via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl

Postzegelberg 2009

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
20:00 - 22:30

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Gebouw OJOS
Choorstraat 95
Monster, Nederland
+ Google Maps