Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contactavond 6 juni 2024

6 juni 20:00 - 22:30

CONTACTAVOND MET FILATELISTISCHE ZOMERTOMBOLA

Op donderdagavond 6 juni a.s. heeft Postzegelvereniging Monster de eerstvolgende contactavond. Deze wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster. Aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur.

Deze laatste contactavond vóór het zomerreces wordt veel aandacht besteedt aan de voorbereidingen van de voorgenomen activiteiten in de zomer en direct na de zomer. Zo is er op zaterdag 20 juli van 10.00 tot 15.00 uur een verzamelruilbeurs in de kantine van Amateur Tuin Vereniging Madestein. Op dit prachtige complex wordt van vrijdag 19 t/m zondag 21 juli de jaarlijkse Fuchsiade gehouden. Wij zijn daar op zaterdag 20 juli met onze verzamelruilbeurs. Hierbij zijn naast postzegels ook andere verzamelingen welkom, zoals munten, suikerzakjes, speldjes, bankbiljetten, lucifermerken, enz. Er is ook een taxateur aanwezig om collecties te beoordelen, we nemen de postzegelberg mee en Westland Mooiste postzegels zijn er ook weer bij. Ook wordt de tentoonstelling in de vitrines van de bibliotheek in Monster in de maand september voorbereid.
Er is ook ruimte voor de reguliere activiteiten zoals ruilen en handelen en er is een veiling van 90 prachtige kavels. Tenslotte houden we de filatelistische zomertombola. Hiervoor worden de prijzen bijeengebracht door de leden en de vereniging. Ook op deze contactavond zijn Westlands Mooiste postzegels present en te koop. Weer een gelegenheid om deze prachtige postzegels te bemachtigen en een speciale kaart op z’n Westlands te frankeren.

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Je kan je vooraf informeren en eventueel aanmelden om als introducé deze contactavond te bezoeken via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
20:00 - 22:30

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Gebouw OJOS
Choorstraat 95
Monster, Nederland
+ Google Maps