Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17 februari Verzamel/ruilbeurs Hoek van Holland

17 februari 10:00 - 13:00

VERZAMELRUILBEURS/BOEKENMARKT

Postzegelvereniging Monster presenteert zich op zaterdag 17 februari a.s. in de ontmoetingsruimte van de Dorpskerk, Kleine Schoolstraat 9 in Hoek van Holland met een verzamelruilbeurs. De ruilbeurs wordt gecombineerd met een boekenmarkt. De zaal is open van 10.00 -13.00 uur. Toegang gratis.

Bij deze ruilbeurs staan de postzegels centraal, maar er kunnen ook andere zaken geruild worden, zoals: munten, sigarenbandjes, suikerzakjes, ansichtkaarten, logoballpoints, modelauto’s, horloges, lucifermerken, boekenleggers, hotelzeepjes, etc.
Er is ook een taxateur om postzegel- en muntencollecties te taxeren en er is een kraam met Westlands Mooiste postzegels. Hierbij zijn de prachtige postzegel met de trosroos Silva Pink en de vernieuwde aardbeipostzegel in onze serie ‘Westlands Mooiste’ postzegels. Van de Hoekse persoonlijke postzegels, op 17 mei 2014 gelanceerd ter gelegenheid van de festiviteiten in het kader van 150 / 100, is ook een kader aanwezig. Voor de jeugd is er de postzegelberg van een miljoen postzegels waaruit zij een zakje vol mogen grabbelen. Er een foto en ansichtkaarten presentatie over oud Hoek van Holland. Deze ruilbeurs is gecombineerd met de maandelijkse boekenmarkt van de Dorpskerk.

Om 10.00 uur wordt de verzamelruilbeurs officieel geopend door de voorzitter van de Dorpsraad van Hoek van Holland, de heer Jacco van Dam.

Veel leden van Postzegelvereniging Monster zijn aanwezig met ruilmateriaal van bovengenoemde collecties.

Voor de inwendige mens is er een koffiecorner met koffie/thee.

Voor nadere informatie over deze verzamelruilbeurs en over Postzegelvereniging Monster kunt u contact opnemen via de website www postzegelverenigingmonster.nl

 

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
10:00 - 13:00

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Dorpskerk
Kleine Schoolstraat 9
Hoek van Holland, 3151 AD
+ Google Maps