Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Contactavond 1 februari 2024

1 februari 20:00 - 22:30

PRESENTATIE OVER JOHANNES HERMANN SANDOW

Op donderdag 1 februari a.s. heeft Postzegelvereniging Monster de volgende maandelijkse contactavond. Deze vindt plaats in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster, aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur.

Deze contactavond verzorgt ons lid Cees Janssen een filatelistische presentatie met de titel: Johannes Hermann Sandow. De ondertitel van deze presentatie is: De ‘uitvinder’ van het maakwerk. Hierin komen een aantal voorbeelden van door hem geproduceerd ‘maakwerk’ aan de orde.
Daarbij hebben we de gebruikelijke onderdelen zoals de veiling van 80 mooie kavels en het onderling ruilen en handelen.
We bespreken ook onze activiteiten die de komende tijd op de rol staan en bereiden onder andere de verzamelruilbeurs met taxatie van collecties in Hoek van Holland op 17 februari a.s. voor. Deze verzamelruilbeurs gaat het vooral om postzegels, maar ook andere collecties zijn aanwezig en worden geruild. Het gaat dan onder andere om munten, suikerzakjes, sigarenbandjes, speldjes, miniatuurauto’s, enz. Er komen ook specifieke Hoekse zaken aan de orde.

Westlands Mooiste postzegels, met de nieuwste, de roos Silva Pink en de aardbeizegel in het blauwe kader zijn present en te koop.

Kom op tijd. Om 19.30 uur is de zaal open, er is dan gelegenheid om de veilingkavels te bekijken en in alle rust te filateleren…

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. U kunt zich vooraf informeren en eventueel aanmelden om als introducé deze contactavond te bezoeken via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl

Gegevens

Datum:
1 februari
Tijd:
20:00 - 22:30

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Gebouw OJOS
Choorstraat 95
Monster, Nederland
+ Google Maps