Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst 11 mei 2023

11/05/2023 19:30 - 22:30

CONTACTAVOND MET PRESENTATIE OVER DE MACHIN POSTZEGELS

 

Deze contactavond wordt door ons lid Pieter Verbakel de tweede presentatie over de Machin postzegels verzorgd. Over deze langlopende Engelse postzegelserie met het ‘kopje’ van de onlangs overleden Koningin Elisabeth is veel te melden. In de eerste presentatie is de start van de serie nadat Koningin Elisabeth op de troon kwam aan de orde gekomen.

Er wordt ook vooruit gekeken naar de komende activiteiten. Zo is er de verzamelruilbeurs met mogelijkheden voor taxatie tijdens de jaarlijkse Fuchsiade op zaterdag 15 juli in de kantine van Amateur Tuin Vereniging Madestein. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september zijn we in het kader van Westland Ontmoet opnieuw met een verzamelruilbeurs in de bibliotheek in Monster. We zijn ook weer uitgenodigd om op 20 en 21 oktober een stand in te richten met de prachtige Westlandse glastuinbouwproducten die een ‘eigen’ postzegel hebben in de serie Westland Mooiste postzegels, op de Postex in Barneveld.

Ook is er een veiling van 105 prachtige filatelistische kavels. Om 19.30 uur wordt begonnen met het ruilen van postzegels van Roemenië.

De postzegels met de nieuwste in onze serie, de trosroos Silva Pink en de vernieuwde aardbeizegel, zijn tijdens de contactavond natuurlijk ook aanwezig en te koop.

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. Voor nadere informatie en de eventuele aanmelding om als introducé deze contactavond te bezoeken, kunt u contact opnemen via www. postzegelverenigingmonster.nl

 

Gegevens

Datum:
11/05/2023
Tijd:
19:30 - 22:30

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Gebouw OJOS
Choorstraat 95
Monster, Nederland
+ Google Maps