POSTZEGELRUILBEURS/BOEKENMARKT

16 februari 09:00 - 16:00

Postzegelvereniging Monster presenteert zich op zaterdag 16 februari a.s. in de ontmoetingsruimte van de Dorpskerk, Kleine Schoolstraat 9 in Hoek van Holland met een postzegelruilbeurs. De ruilbeurs wordt gecombineerd met een boekenmarkt. De zaal is open van 10.00 -16.00 uur. Toegang gratis.

Bij deze ruilbeurs staan de postzegels centraal, maar er kunnen ook andere zaken geruild worden, zoals: munten, sigarenbandjes, suikerzakjes, ansichtkaarten, logoballpoints, modelauto’s, wijnetiketten, horloges, enz.
Er is ook een taxateur om postzegelcollecties te taxeren en er is een kraam met Westlands Mooiste postzegels. Hierbij zijn enkele primeurs met postzegels in de 2e serie ‘Westlands Mooiste’. Voor de jeugd is er de postzegelberg van een miljoen postzegels waaruit zij een zakje vol mogen grabbelen.
Deze ruilbeurs is gecombineerd met de maandelijkse boekenmarkt.
Er is een doorlopende beamer presentatie over oud Hoek van Holland door Henk van der Lugt, een foto en ansichtkaarten presentatie over oud Hoek van Holland door Cees van de Berg en een filatelistische presentatie over Stoomvaart Maatschappij Zeeland.
Voor de inwendige mens is er een koffiecorner met koffie/thee en soep en een broodje.

Om 10.00 uur wordt de postzegelruilbeurs/boekenmarkt officieel geopend door de voorzitter van de ondernemingsvereniging Hoek van Holland, de heer Cees Schalkoort.

Voor eventuele vragen belt u Gerard Vrolijk, telefoon 0174-383058.

Dorpskerk
Kleine Schoolstraat 9