Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst 6 juni

06/06/2019 20:00 - 23:00

 

HULDIGING JUBILARISSEN

 

Postzegelvereniging Monster heeft op donderdagavond 6 juni a.s. de volgende contactavond. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze contactavond worden 3 jubilarissen gehuldigd voor langdurig lidmaatschap. Vóór aanvang van de contactavond is er gelegenheid om vanaf 19.30 uur zegels met treinen te ruilen. Ook wordt vooruit gekeken naar de promotie activiteit in het kader van ‘Westland Ontmoet’ in de bibliotheek in ’s-Gravenzande in september. Alle inzendingen van de postzegelontwerpwedstrijd ter gelegenheid van ons 65-jarig jubileum zullen daar 14 dagen te bewonderen zijn.

Natuurlijk is er ook gelegenheid om gewoon gezellig te filateleren (ruilen en handelen) en een veiling met mooie kavels.

Overigens, ook tijdens deze contactavond zijn onze schitterende postzegels in de serie “Westlands mooiste” inclusief  de postzegel van de Westlandse Aardbei en de rode puntpaprika postzegel, aanwezig en te koop. Ook de jubileum 1e dag enveloppe met de jubileumzegel en het jubileumstempel zijn er nog.

Ons streven is erop gericht om de filatelie anno nu te doen. Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom waarbij wij geen enkel voorbehoud maken voor leeftijd, nationaliteit, mannen of vrouwen, iedereen is welkom. Onze voertaal is Nederlands.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740. 

Gegevens

Datum:
06/06/2019
Tijd:
20:00 - 23:00

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Gebouw OJOS
Choorstraat 95
Monster, Nederland
+ Google Maps