Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst 4 april

04/04/2019 20:00 - 23:00

DE PRIVATISERING VAN DE BRITSE POST

Postzegelvereniging Monster heeft op donderdagavond 4 april a.s. de volgende contactavond. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze contactavond verzorgt Cees Janssen een interessante presentatie over de privatisering van de Britse post. Daarbij gaan we ook onze deelname aan Kom in de Kas Westland op 6 en 7 april verder voorbereiden. We hebben een plek in Kwekerij Overgaag, Herenwerf 37 in Maasland. Hier hebben we naast onze stand met Westlands mooiste producten met hun postzegels in de serie ‘Westlands Mooiste’ weer een postzegelberg van een miljoen postzegels waaruit de jeugd een envelopje mag uitzoeken. Hiervoor zijn we druk aan het sparen, elke postzegel voor deze berg is welkom.
We kijken ook vooruit naar onze jubileumtentoonstelling ‘Westland Verzamelt’ op zaterdag 13 april a.s. in De Noviteit in Monster.

Overigens, ook tijdens deze contactavond zijn onze schitterende nieuwe postzegels in de serie ‘Westlands mooiste’ aanwezig en te koop.

Ons streven is erop gericht om de filatelie anno nu te doen. Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom waarbij wij geen enkel voorbehoud maken voor leeftijd, nationaliteit, mannen of vrouwen, iedereen is welkom. Onze voertaal is Nederlands.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740.

Gegevens

Datum:
04/04/2019
Tijd:
20:00 - 23:00

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Gebouw OJOS
Choorstraat 95
Monster, Nederland
+ Google Maps