Bijeenkomst 7 november 2019

7 november 20:00 - 23:00

VREEMDE POSTSTEMPELS BIJ POSTZEGELVERENIGING MONSTER

Postzegelvereniging Monster heeft op donderdagavond 7 november a.s. weer een contactavond. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze contactavond wordt een filatelistische presentatie verzorgd door Cees Janssen met de veelbelovende titel: ‘Vreemde Nederlandse poststempels’. Vóór aanvang van de contactavond is er gelegenheid om vanaf 19.30 uur zegels van Israël te ruilen.
Ook wordt teruggekeken naar onze promotie op de Postex, de grootste jaarlijkse (inter) nationale postzegeltentoonstelling in Nederland. We hadden daar een prachtige stand met Westlands Mooiste postzegels met de bijbehorende producten die op de postzegels staan.
Natuurlijk is er ook gelegenheid om gewoon gezellig te filateleren (ruilen en handelen) en een veiling met 107 mooie kavels.
Overigens, ook tijdens deze contactavond zijn onze schitterende postzegels in de serie “Westlands mooiste” inclusief de postzegel van de Westlandse aardbei en de rode puntpaprika postzegel, aanwezig en te koop. Ook de jubileum 1e dag enveloppe met de jubileumpostzegel zijn er nog.

Ons streven is erop gericht om de filatelie anno nu te doen. Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom als introducé waarbij wij geen enkel voorbehoud maken voor leeftijd, nationaliteit, mannen of vrouwen, iedereen is welkom. Onze voertaal is Nederlands.