Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bijeenkomst 3 mei

3 mei 20:00 - 23:00

FILATELISTISCHE QUIZ

Postzegelvereniging Monster heeft op donderdagavond 3 mei a.s. de volgende contactavond. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 te Monster, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Deze contactavond wordt een filatelistische quiz gehouden. Vóór aanvang van de contactavond is er vanaf 19.30 uur gelegenheid om zegels van Cuba te ruilen. Ook wordt vooruit gekeken naar ons 65-jarig jubileum in 2019.

Natuurlijk is er ook gelegenheid om gewoon gezellig te filateleren (ruilen en handelen) en een veiling met mooie kavels.

Overigens, ook tijdens deze contactavond zijn onze schitterende postzegels in de serie “Westlands mooiste” aanwezig en te koop.

Ons streven is erop gericht om de filatelie anno nu te doen. Belangstellenden voor filatelie zijn van harte welkom waarbij wij geen enkel voorbehoud maken voor leeftijd, nationaliteit, mannen of vrouwen, iedereen is welkom. Onze voertaal is Nederlands.

Indien u belangstelling heeft om deze bijeenkomst als introducé te bezoeken kunt u zich aanmelden bij de voorzitter, N.J. (Klaas) Keijzer, telefoon 0174-241740.

Gegevens

Datum:
3 mei
Tijd:
20:00 - 23:00

Organisator

Postzegelvereniging Monster

Locatie

Gebouw OJOS
Choorstraat 95
Monster, Nederland
+ Google Maps